2020. augusztus 28., péntek

Zsebóra Vasutas Vonat - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

A képen látható állapotban! Kérdezzen az eladótól! Nézze meg a többi termékeimet is. Papírpénzek, bélyegek, dísztárgyak, gyűjtemények, könyvek, régi játékok, képeslapok, papírrégiség, jelvények, kitüntetések, stb. Folyamatos feltöltés alatt, bővülő kínálat!
Használt termék! A posta szállítás megoldható, gyors lebonyolítású. Vásároljon több terméket, és így magának is kedvezőbb az üzlet, jobban megoszlik a postaköltség!
Gyöngyösi termék M3-as mellett! Személyes átvételre, Gyöngyösön van lehetőség, előzetes egyeztetés után (munkámból kifolyólag).
Postán kizárólag előre utalás után küldök csomagot (a vevő költségére), utánvételre rendkívüli esetben van csak lehetőség!!! Postai átvétel esetén, csak ajánlott küldeményként küldök, ha nem ajánlottan kérné valaki, abban az esetben, a vevő saját felelősségére, küldöm csak el. Postaköltség a mindenkori postai díjszabás alapján.
A licit lezárását követően a vevőnek 5 nap áll rendelkezésére a termékért emailban vagy telefonon jelentkezni, ellenkező esetben az adásvételt negatívan értékelem, a terméket pedig újraregisztrálom.
Kellemes vásárlást! Kérlek csak akkor vásárolj, ha a feltételeket elfogadod!!!!! !!!!

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2020-08-28 21:07 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése