2020. augusztus 28., péntek

12/160 7éves,Marks&Spencer,szürke,alkalmi rövidnadrág!!!VÁLOGASS KEDVEDRE! - Jelenlegi ára: 298 Ft

Kérlek olvasd el:
Megkérek minden kedves érdeklődőt, hogy a terméket csak akkor üsse le, ha azt valóban ki is tudja fizetni!
Nem szeretném az adásvételt hetekig elhúzni!!!
1Ftos aukciók összevárása esetén is kérem a vételárat elutalni, amint a vásárlások összege elérte az 1. 000Ftot. 2hét után pedig postázom a terméket!!!  
A termékeket csak 1. 000Ft feletti vásárlás esetén postázom! Pár száz forintos tételekkel egyszerűen nincs értelme, hogy egyesével becsomagoljam és postára vagy foxhoz szaladgáljak vele!
(pár forintnyi különbség nem számít) 
Rengeteg termékem van fent az oldalon, így aki vásárolni szeretne, könnyedén talál nálam!  
Sok gyerekruhát fogok indítani 198-298Ftos áron! Ezek a ruhák abszolúte hordható állapotúak, de akkor is inkább játszani, szaladgálni ajánlom őket! A legjellemzőbb hiba a bolyhosodás, de igyekszek minél több fényképet készíteni!  
Rózsaszín csekket nem fogadok el, se bankba, se házhoz!
A pénz beérkezését a vatera rendszerén keresztül jelölöm, jelzem feléd, külön e-mailben nem!
A postázást értékeléssel jelzem a vatera rendszerén keresztül, külön e-mailben nem.
Az eladásra szánt termékeket nem az otthonomban tárolom és általában csak hétvégén van lehetőségem elmenni és összeszedni őket. Mivel rengeteg a leütöm és mégse fizetem ki féle vásárló, így én csak akkor rakom össze a csomagot, ha már a bankszámlámon van a termék ára. Tehát azokat a termékeket tudom hétfőn elpostázni, ami péntekig elutalásra kerül!  
Más postázási nap is lehetséges, de garantálni csak a hétfői napokat tudom. Akinek EXTRASŰRGÖS a termék postázása, az a termék leütése előtt érdeklődjön, hogy meg tudom e oldani!
Panaszkezelés:
A ruhák többsége nem próbababán van fényképezve, így belefuthat az ember olyanba, hogy a fényképen jól mutat, felvéve viszont lifeg erre-arra, nyúlottság érzését adja.
A tárolásban némely szín, anyag elkezdhet besárgulni vagy hibázhatok akár sok minden másban.
A leggyakrabban feltüntetett jó állapotú jelző nem egyenlő az újszerűvel! Használt, jó állapotú!  
Arra mindenkit megkérek, hogy bármilyen gond esetén kezdjük úgy a panasz, probléma előadását, hogy NEM direkt, NEM szándékosan adok el olyasmit, ami esetlegesen rossznak, hibásnak bizonyul.
Önhatalmúlag kérem senki ne postázzon vissza terméket, mert még egy 700Ftos termék esetén se éri meg visszaküldeni, hiszen annyi a legolcsóbb posta!
Előre egyeztetés után a visszapostázás költségét a vevő fizeti, a további panaszkezelést, esetleges pénzvisszafizetést pedig megbeszéljük.
Nagyon-nagyon köszönöm!

Jelenlegi ára: 298 Ft
Az aukció vége: 2020-08-28 13:46 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése