2022. június 10., péntek

ÚJ Avon TODAY női Eau De Parfume, 50 ml PARFÜM - Jelenlegi ára: 3 000 Ft


Új
 Avon Today Tomorrow Always Today
Minden nap egy új varázslatot tapasztalhat meg egy romantikus illattal. Az Avon Today Tomorrow Always Eau de Parfum Önt egy játékos kompozícióba burkolja, amely tele van a tisztaságot és az örökkévalóságot szimbolizáló virágtónusokkal. Maradjon hűséges hozzá már mindörökre, hadd kísérje el ma, holnap, mindig, csakúgy, mint az igaz szerelem.  
virágos illat
játékos, romantikus nők számára
mindennapi használatra
Az illat összetétele
Az illat fő összetevője a romantikus és finom keserű narancs, amelyet virágos édes citrusos tónusok jellemeznek. Az egész keveréket egy intenzív nyáriorgona csokor egészíti ki. A kompozíció hatását azután a selymes és érzéki pézsma teszi egyszerűen teljessé.
********************************
FONTOS TUDNIVALÓK!
FIZETÉS: otp számla ( leütést követően 10 napon belül )
POSTÁZÁS: heti 1alkalommal, feladás időpontjáról email  értesítést küldök! Foxposttal postázok
KAPCSOLATFELVÉTEL: 24 órán belül (napközben a munkám miatt kérdésekre / levelekre nem igazán tudok válaszolni-kérem megértésedet) ha fontos vagy sürgős valami : telefonon keress, ha nem veszem fel, akkor mihelyst tudlak visszahívlak.
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: sajnos nincs  rá mód( esetleg ha rugalmas vagy és tudsz alkalmazkodni, (Szolnok területén)megbeszélhetjük, de ezt kérlek a licitálás előtt jelezd hogy meg tudjuk-e oldani-köszönöm)
KÖSZÖNÖM HOGY ITT JÁRTÁL! KELLEMES NAPOT!


Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2022-06-11 02:09 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése