2022. február 3., csütörtök

2-in-1 Dust Mop-Floor Mop with Self-wringing Sponge Wringop InnovaGoods - Jelenlegi ára: 10 182 Ft


EAN:
8435527819095
Gyártó:
InnovaGoods
[b]]InnovaGoods az otthoni legújabb elemeket kínálja, például a 2-in-1 Dust Mop-Floor Mop with Self-wringing Sponge Wringop InnovaGoods ! Fedezd fel a kiváló minőségű termékek széles skáláját, amelyek kiemelkednek a funkcionalitás, a hatékonyság és az innovatív tervezés szempontjából: világítás, tárolás, dekoráció, légkondicionálás, kert, háziállatok, takarítás stb.
Különleges és sokoldalú pormosó padló felmosó öncsavaró szivaccsal, ideális a teljeskörű és hatékony tisztításhoz, nagyobb kényelemmel és könnyedséggel. A szuper-nedvszívó szivacs redőkkel és hornyokkal rendelkezik, hogy nyom nélkül tüntesse el az összes port és szennyeződést sokkal hatékonyabb tisztítást biztosítva, mint egy hagyományos felmosó. Ez a többcélú 2 az 1-ben pormosó padló felmosó minden típusú padlóra alkalmas, száraz és nedves tisztításra egyaránt használható (vödör, vagy mosogató stb. használatával nedvesíthető). Egyszerű öncsavaró funkciója időt és erőfeszítést takarít meg a tisztítás során. A 360°-os forgófeje a nehezen elérhető területeket is könnyen eléri. Innovatív, kompakt és többpozíciós kialakításának köszönhetően függőleges és vízszintes helyzetben is használható, ami hasznossá teszi a tárolást, mivel minimális helyet foglal el, illetve függőleges helyzetben nincs szüksége támasztékra. Ezenkívül levehető az egyszerű tisztítás érdekében, a szivacs eltávolítható és vízzel mosható a csap alatt. Tartalmazza az összeszerelési utasításokat és a használati útmutatót. A vödör nem tartozék.
Anyag: PPRozsdamentes acélSzivacs mopp: PVASzín: SárgaSzürkeÖtletes kialakítás: Innovatív és funkcionálisTípus: Könnyű ürítésTöbbfunkció: 2-in-1Mop-Mop: A vödör nem tartozékNedves és száraz tisztítás360 ° forgófej: Érjen el nehezen elérhető területeketSokoldalú és alkalmazkodó: Több pozícióSzuper- nedvszívó: Eltávolítja a port és a szennyeződéseketEgyetemes: Minden típusú padlóhoz alkalmasKényelmes és egyszerű használat: Takarítson meg időt és erőfeszítéstTöbbször használható: KörnyezetbarátKönnyen tisztítható: Folyóvíz alatt moshatóSzétszedhető: Könnyen összeszerelhető és szétszerelhetőTartozék: Szerelési útmutatóKompakt: Kis helyet foglalKönnyű és kezelhető: Könnyen szállítható és tárolhatóMéretei kb.: 32 x 133 x 7 cmCsomagolás 24 nyelven: angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt , orosz, lettMOB (Mail Order Box): Ez a termék további védőcsomagolást tartalmaz a futárszolgálat és a szállítási ügynökségek által történő szállításokhoz. Ideális azoknak az ügyfeleknek, akik nagy mennyiségeket vásárolnak a BigBuy-tól, majd raktárukból küldik ki szállítmányaikat a végső ügyfélnek. Jelentős a megtakarítás, ha nem kell befektetni kartondobozokba vagy csomagolóanyagokba.

Jelenlegi ára: 10 182 Ft
Az aukció vége: 2022-02-04 11:09 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése