2021. szeptember 27., hétfő

Taurus PT24/7 Co2 airsoft pisztoly, fém szán NBB - Jelenlegi ára: 29 990 Ft

A PT24/7 típust a Brazíliában lévő Forjas Taurus S/A cég gyártja, és leginkább amerikába importálják a rendfenntartó erőknek. Többnyire másodlagos, tartalékpisztolyként használják. Kényelmes teljes mértékben biztonságos markolata, polimer tokozása egy kompakt, kis méretű, de meglepően effektív fegyverré teszi.  
A Cybergun PT24/7 replikája az élessel ellentétben kiválóan alkalmas elsődleges pisztolynak is. CO2-es patronokkal működik, szánhátrasiklás nélkül, tehát szerkezete rendkívül egyszerű, azonban a kiáramló gáz csak és kizárólag a lövedék kezdősebességét segíti elő, így a Taurus egy kimondottan erős és pontos pisztoly. Megközelítőleg egy elektromos teljes méretű fegyver lőtávjával büszkélkedhet. Remek gyárilag beállított Hop-up rendszere van, amit megközelítőleg 40 méteres lőtávra állítottak be, így terepen is kiválóan használható, akár nehezebb BB-vel is. (0. 25-0. 28) A pisztoly tokozása polimer, mint az éles változat esetén, a szán fémből készült, így súlya kimondottan könnyű. A tárba tudjuk a CO2 patron behelyezni, és 15 BB-s kapacitása van. A PT24/7 esetén extrém módon érvényesül a „ kicsi a bors de erős” mondás.  
Akinél számít a kompaktság, de high-end teljesítményű pisztolyra vágyik, a KWC Taurus replikája maximálisan kiszolgálja az igényeit.  
Tulajdonságai:
Működés: CO2 (Non Blow Back)
Lövedék kezdősebessége: 385 - 410 FPS
Hop-Up: Van (nem állítható)
Tár: 15 BB
Súly: 550 g
Hossz: 180 mm
Anyag: Fém / Polimer / gumírozott markolat
Gyártó: Action Sport Games, Dánia


Jelenlegi ára: 29 990 Ft
Az aukció vége: 2021-09-27 17:30 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése