2020. szeptember 25., péntek

Baka István és Martin Heidegger találkozása a Moln - Jelenlegi ára: 2 490 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1951493
Jacob D. Foster
Baka István és Martin Heidegger találkozása a Molnár és a Tápai utca sarkán
Baka István a magyar líra kiemelkedő képviselője. Fájdalmasan korai halála ellenére is életműve teljes, költői világa lenyűgözi az olvasót. Méltó helye van József Attila, Vörösmarty Mihály égi társaságában. E kis kötet kedvcsináló a Baka-versekhez, egyfajta Bevezetés a Baka-univerzumba. Halálának huszonötödik évfordulójára barátai és tisztelői osztják meg egy-egy Baka-vershez kapcsolódó élményeiket. A rövid írások nem titkolt célja, hogy az olvasó kedvet kapjon a Baka-versek olvasásához, megismerje ezt a lenyűgöző világot.
"Nos, Mesterem fordult - külön a férfihoz -, búcsúzzék el a várostól. Itt az idő! " - mondja Bulgakov Wolandja, mielőtt elindulnak a moszkvai Verébhegyről az örökkévalóság, a halhatatlanság felé. Mi sem mondhatunk mást. "Itt az idő! Jó utat, Pista! "
A kötet írásának szerzői: Bakos András, Bombitz Attila, Boros Irén, Borsodi L. László, Füzi László, Jacob D. Foster, Handi Péter, Huszár Lajos, Mikola Gyöngyi, Móser Zoltán, Nagy Péter, Orosz Andrea, Schwarcz Jakab, Várady Szabolcs, Varga Zsuzsanna
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2020-09-26 09:29 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése