2020. július 27., hétfő

Bora Mei Tai hordozókendő övtáskával - kifordítható, újszerű! (4 hó - 2-3 éves korig) - Jelenlegi ára: 18 000 Ft

Eladó a képeken látható hordozókendő, melynek egyik oldala aprómintás (azonos a hozzá tartozó övtáskával), a másikon egyedi varrt-hímzett madárka látható.
"A mei tai egy ázsiai hordozó, átmenet a hordozókendő és a kenguru között. Kötős kengurunak is szokták nevezni. A megkötése jóval egyszerűbb a kendőnél és a baba elöl, háton és csípőn is hordozható benne.  
A BORA Mei Tai hátlapja több réteg erős vászonból (twill vagy canvas) és egy réteg extra minőségű pamutvászon dekoranyagból készül. A hátlap a baba combjánál vastagon párnázott és egy vékony párnázást teszünk az övrészbe a derékpántok folytatásaként, a nagyobb kényelemért. A teljes hátlap nincs kipárnázva, így könnyű, és rásimul a baba testére.  A pántok anyaga 100% pamut twill/canvas, megerősített varrással készülnek, párnázottak vállban és derékban is.
Íves tetejű hátlappal és legombolható kapucnival készül. A kapucni tépőzárral rögzíthető a vállpánthoz, megakadályozza, hogy a baba feje hátrabillenjen, ha elalszik és egy kis kuckót is képez neki a nyugodt alváshoz.
Méretek: hátlap (body) magassága övrésszel együtt az ív tetejéig: 60cm, terpesz: 38 cm
- vállpánt szélesség: 9 cm
- vállpánt hossz normál: 200 cm
- derékpánt szélesség: 9 cm
- derékpánt hossz: 75 cm
Ez a méret kb. 4 hónapos kortól akár 2-3 éves korig is jó lehet.
Mosógépben 30° C-on mosható, vasalható. "
A kapucnit még keresem, amint előkerül, fotózom. : )
A magyar készítő honlapján megtalálhatóak a kötési útmutatók.
A szimpla, azaz csak egyik oldalán mintás mei tai-ok ára újonnan 18. 900 Ft, a két oldalas drágább volt, pláne az övtáskával együtt.
(Övtáska: belül két zseb, kívül két italtartó- és egy első cipzáros zseb található. A mérete: kb. 25x20 cm, alul 7 cm-es bevarrott talppal, ára újonnan 11. 600 Ft. )


Jelenlegi ára: 18 000 Ft
Az aukció vége: 2020-07-27 17:27 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése