2019. augusztus 30., péntek

Xiaomi Mi Mini gyári Bluetooth headset v4.1 + USB töltőtok - MultiPoint - LYEJ05LM - white - Jelenlegi ára: 6 455 Ft

Xiaomi Mi Mini gyári Bluetooth headset v4. 1 + USB töltőtok - MultiPoint - LYEJ05LM - white
- Modell:  LYEJ05LM - Tömeg:  Kb. 12. 2 g. - Szín:  Fehér  - Akkumulátor:  Lithium Ion 40 mAh - Készenléti idő: Kb. 60 óra - Bluetooth verzió: Bluetooth 4. 1 - Hatótávolság: 10 m. - Bluetooth protokoll: HFP/A2DP/HSP/AVRCP - Töltési idő:  Kb. 1 óra - Beszélgetési idő: Kb. 3 óra - Csatlakozás: USB töltő bölcső
A miniatűr test olyan kicsi, mint egy babszem
Nehéz megtalálni, ha nem szentelsz neki külön figyelmet nagyon visszafogott és diszkrét. Úgy helyezd a headsetet a füledbe, hogy a mikrofont a szád felé irányítod így még tisztábbak lesznek a mondatok.
4. 5 g kiváló viselési érzet
A 4. 5g-os tömeg és a kényelmes viselet elfeledteti veled, hogy egy headsetet hordasz. A könnyedség és a viselési kényelem segít, hogy a beszélgetésre koncentrálj, és elfeledkezz a headset tömegéről.
Oldalsó viselési dizájn
Mindkét fülbe kiválóan és mélyen illeszkedik, nem könnyen esik ki az emberi fülből. A BigData segítségével teszteltük, és az ergonomikus, hallójáratba illeszkedő dizájn a legkényelmesebb és egyben a legkevésbé jellemző, hogy kiesik a helyéről.
IPX4 vízállóság
Mindennapi használat közben sem kell félni, hogy esetleg ráfröccsen a víz a headsetre, az IPX4 vízállóság megakadályozza például, hogy a verejtéktől erózió lépjen fel a headset felületén.
Egygombos működés
Csupán egyetlen gombbal elérhető minden funkció egyszerű, vakon is végezhető mozdulatok, amelyek még kényelmesebbé teszik a használatot.
A mágneses töltőcsatlakozó biztonságos és egyszerűen használható
A fém érintkező kialakítás megelőzi az USB kábel csatlakoztatása által esetlegesen okozott károsodást, és a használata is biztonságosabb. Csupán finoman oda kell érinteni a headsetet a töltőhöz, és máris indul a töltés, miután a készülék a helyére került ezután pedig kényelmesen használható. MEMS szilikon alapú mikrofon tiszta beszédminőség, mintha szemtől-szemben állnátok
A MEMS szilikon mikrofonok széles körben elterjedtek a high-tech termékekben, pl. az okostelefonokban, nagyon stabilak, és jó hangfelvételi képességekkel rendelkeznek beszélgetés közben. Magas felbontású hangélményt nyújt, mindkét oldal tisztál hallhatja egymást.
7. 2 mm-es erős, mágneses mozgó tekercs egység az erős hangzáshoz és kiegyensúlyozott mélyhangokhoz
A Mi Bluetooth Headset Mini dinamikus mágneses egységet használ. A hang struktúra mélységét az optimalizált basszus teljesítmény adja, a hangátvitel a beszédnél még erőteljesebb. Bluetooth 4. 1 technológia és 4G kompatibilitás
A brit CSR8610 Bluetooth chipset és a high-end Bluetooth 4. 1 megoldás csökkenti az interferenciákat a Bluetooth és a 4G hálózatok között, miközben a kompatibilitás, stabilitás és funkcionalitás nagyban megnőtt.
3 pár szilikon fülbetét
Meg fogod találni a neked passzoló méretet. A maximális ergonómia miatt, három különböző méretű fülpárnát adunk a dobozban.
Gyors töltésés - stabil átvitel
Az USB csatlakozós töltő ellenálló PU anyagból készül, amely biztonságos és környezetbarát. A felület portaszító anyaggal van bevonva.


Jelenlegi ára: 6 455 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése