2019. március 24., vasárnap

ÚJSZERŰ SENCOR SCP 5303 PROFESSZIONÁLIS INDUKCIÓS FŐZŐLAP ELADÓ! - Jelenlegi ára: 22 000 Ft

Kihasználatlanság miatt eladó egy SENCOR SCP 5303GY TÍPUSÚ PROFESSZIONÁLIS FŐZŐLAP teljesen újszerű állapotban első tulajdonostól, dobozában minden tartozékával azonnal használatra készen!
Ajánlatokat szívesen várok a termékre és minden kérdésre szívesen válaszolok!  
IRÁNYÁRON INGYENES A VEVŐ ÁLTAL VÁLASZTOTT KÉZBESÍTÉSSEL!
Kihasználatlanság miatt eladó egy kb. 10 alkalommal használt SENCOR SCP 5303GY típusú prémiumkategóriás, nagyméretű indukciós főzőlap! Nem volt gáz a házunkban pár napig és emiatt lett vásárolva kb. két éve, de nem kívánjuk megtartani tartalékba!
Újonnan lett vásárolva Magyarországon 43eFt-ért, de azóta már lehet olcsóbban is kapni ezt a típust, kb. 33e Ft környékén! Most jelentős árkedvezménnyel adom és természetesen nem az anyagi haszonszerzés a célom az eladásával, csak nekünk már nincs szükségünk rá és szeretnénk, ha új tulajdonosánál még évekig kiváló szolgálatot teljesítene!
Teljesen újszerű, karc és szennyeződésmentes teljes egészében egyetlen apró esztétikai hibától eltekintve! Az édesanyám nemnagyon ismeri ezeket az újabb típusú eszközöket és sajnos egy nagyobb lábas apró nyomott hagyott az egyik főzőlap szélén! Természetesen ez a hibátlan működésében abszolút nem gátolja, pusztán egy kis szépséghiba! Gyári dobozában, minden tartozékával adom!
Tulajdonságok:
Kétzónás indukciós főzőlap független szabályozóval
Üvegkerámia indukciós főzőlap, érintésre hideg (a hő az indukció által közvetlenül az edényben keletkezik) Idő- (60%) és energiamegtakarítás (50%) a főzés során
Minimális hőveszteség (a hatékonyság több mint 90%)
Speciális üvegkerámia felület a könnyű és higiénikus karbantartáshoz
Valamennyi folyamat mikroprocesszoros vezérlése
Két független indukciós főzőzóna (átmérő 145 és 167 mm) 12 - 19 cm átmérőjű edényekhez alkalmas
Az edények automatikus érzékelése
Nagyméretű, könnyen olvasható LCD-kijelző Hőfokszabályzás 60 - 240 ° C között, 20 ° C-os lépésekben 10 előre beállított főzőfokozat:  kis főzőzóna 200 - 1300 W között - nagy főzőzóna 200 - 1600 W között
Időzítő a késleltetett kikapcsolás aktiválásához 1 - 180 perc között, percenkénti lépésekben állítható be
Érzékelős érintőfelület a kezeléshez
Hosszú élettartamú, nyomógomb nélküli üzemeltetés
ON/OFF gomb a készülék bekapcsolásához vagy készenléti módba kapcsolásához
Csúszásmentes talpak
Magas biztonsági szint:   Önműködő kikapcsolás 2 óra tétlenség után - ha főzés közben az edényt eltávolítja a főzőfelületről, hangjelzés és átkapcsolás készenléti üzemmódba - nem megfelelő edény használatakor hangjelzés és átkapcsolás készenléti üzemmódba - hőbiztosíték a főzőfelület és a főzőlap belsejének túlmelegedése ellen, hangjelzéssel - védelem az elektromos hálózat túlfeszültsége és alulfeszültsége ellen - automatikus hibaérzékelés és hibajelentés megjelenítése a kijelzőn
Mikroprocesszorral vezérelt hűtőventilátor (automatikusan kapcsol be és ki a főzőlap hőmérsékletétől függően)
Teljesítményfelvétel 2900 W
A tápkábel hossza: 1, 4 m
Méret (szélesség x mélység x magasság):  600 x 310 x 71 mm
Tömeg: 4, 4 kg
Feszültség és frekvencia: 220-240 V, 50 Hz
Bővebb információ:  https: //www. aqua. hu/sencor-scp-5303gy-indukcios-fozolap-269509. html
További termékeim a Vaterán: http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=maxiaxi&obd=2
Aki az eredeti árának a töredékéért szeretne még jó pár évig kiváló minőséget élvezni, annak kiváló választás lehet!
A komolytalan licitálók, elhúzódó vásárlások stb. miatt sajnos kénytelen vagyok feltételeket szabni:
Vásárlás előtt jobb pontosítani a részleteket, mindenre igyekszem készséggel válaszolni!   3 napon belül várom az ellenérték + postaköltség megérkezését bankszámlámra (utalással, befizetéssel, postán keresztül). Csak ajánlott küldeményként postázok mindkettőnk érdekében! Amennyiben a fizetési információ elküldése után 3 napon belül nem jelentkezik, illetve ha 3 nap után sem fizeti ki a terméket, negatív értékelést vagyok kénytelen adni és a terméket újra meghirdetem. Kérem csak akkor licitáljon, ha elfogadja a feltételeimet! Magánszemélyként garanciát nem áll módomban adni és a visszavásárlás is kizárt! Kérek mindenkit, hogy ennek a figyelembevételével tegyen ajánlatot, vagy vásárolja meg a terméke!
Amit ezért kínálok:
A termékek leírását a lehetőség szerint a legpontosabban teszem, az általam ismert hibákat feltüntetem. A vásárlást követően igyekszem mielőbb elküldeni a fizetéshez szükséges információt. A megnyert terméket gondos csomagolásban postázom. A pénz jóváírásától számítva 2-3 napon belül postázok, Az aktuális postai díjszabás szerint -2000g-ig (persze ha belefér a szabvány méretbe) ajánlott levélként, - 2000g- 20 kg-ig sima csomagként vagy külön kérésre érték-biztosított, törékeny, elsőbbségi csomagként. - Utánvételt nem vállalok! - Mivel nem kereskedő vagyok így garanciát nem áll módomban adni a termékekre, de a helyszíni kipróbálási GARANCIA természetesen adott mindenki számára! A fent említett apróbb hiányosságokat figyelembe véve semmilyen későbbi garanciát NEM áll módunkban a készülékre adni és a visszavásárlás is kizárt! Mindenki ennek a ténynek a tudatában tegyen ajánlatot, vagy vásárolja meg a terméket!


Jelenlegi ára: 22 000 Ft
Az aukció vége: 2019-04-06 09:58 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése