2017. szeptember 26., kedd

LG Watch Urbane LG-W150 okosóra - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Telefoncsere miatt (Apple iPhone termékekkel nem minden funkció érhető el) eladóvá vált a hirdetésben szereplő LG W150 típusú okosórám, minden gyári tartózékával, dobozával együtt, az órát 2017 Júniusban vettem, gyakorlatilag újnak számít.
Az órához ajándékba adok egy póttöltő dokkolót is.  
Néhány információ az óráról:
Az LG Watch Urbane egy elegáns és vékony kialakítással nők és férfiak számára is ideális viseletet jelent.  
A luxusóra-gyártás hagyományait követő kialakítással készült LG Watch Urbane a klasszikus dizájnt és az innovatív funkciókat házasítja, így visz kényelmet és stílust a felhasználók mindennapjaiba, még magasabbra téve az elődmodell által emelt mércét.
Az LG Watch Urbane a Watch R-ben debütált 1, 3 colos, kör alakú P-OLED kijelzővel érkezik, a szűkebbre tervezett keret azonban kecsesebb vonalakat, elegánsabb megjelenést eredményez.
A LG Watch Urbane mindenben megfelel a minőségi karórákkal szembeni elvárásoknak, így tökéletes divat-kiegészítőként is használható.
A Watch Urbane rozsdamentes acél háza polírozott ezüst és arany kivitelben elérhető, hozzá illő, valódi varrott bőrből készült szíjjal a klasszikus dizájn érdekében.
A szíj bármilyen 22 milliméter szélességű modellre kicserélhető, így akár az alkalomnak, akár viselője hangulatának megfelelően változtatható az óra összhatása.
Az intuitív, érintőképernyős felhasználói felület révén pedig az LG Watch Urbane minden, legalább Android 4. 3 -at t futtató okostelefonnal kompatibilis.
A G Watch R-hez hasonlóan az LG legújabb Android Wear eszközét is szívritmus-monitorozó (photoplethysmography, PPG) szenzorral szerelték, ez viselője szívfrekvenciáját és átlagos pulzusát méri, például edzések alkalmával.
AzAlways-On funkció lehetővé teszi, hogy a kijelző folyamatosan bekapcsolt állásban legyen, alapesetben természetesen csökkentett fényerővel, az akkumulátor igénybevételének csökkentése érdekében.
Bővebb információ a gyártó oldalán található:
http: //www. lg. com/us/smart-watches/lg-W150-lg-watch-urbane

Jelenlegi ára: 40 000 Ft
Az aukció vége: 2017-10-08 13:56 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése