2017. április 26., szerda

Mass Effect: Andromeda (XBOX ONE) Játékprogram Új, fóliás, bontatlan - Jelenlegi ára: 9 500 Ft

Mass Effect: Andromeda (XBOX ONE) Játékprogram Új, fóliás.
Vadonatúj, fóliás. Ajándékba kaptam, de nincs rá szükségem, még csak ki sem bontottam. Azonnal vihető, fix áras.
A termék elsősorban postai úton előreutalással vehető át. Délelőtti utalásnál aznap, délutáninál másnap postázok. Személyes átvételre is tudok lehetőséget biztosítani, de csak általam meghatározott helyen és időben, általában kora esti órákban 13-ik kerületben.  
Postázási díjak: Ajánlott levélként 590, - Ft, Csomagautomatába 490, Ft, Foxpost 479, - Ft, Webox 599, - Ft
A Mass Effect: Andromedát a fejlesztők az első epizód szellemi örököseként emlegetik, ezáltal újra nagy hangsúlyt kapott benne a felfedezés. Shepard immár a múlté, több száz évvel járunk a Kaszás-invázió után. Hősünk, Ryder egy felfedező, aki az Androméda-galaxisba érkezik Tempest nevű űrhajóján, hogy új lakhelyet találjon az emberiségnek.
Ám ezt az Androméda-galaxis őslakosai nem nézik jól szemmel, az emberiségre behatolóként és megszállóként tekintenek, ráadásul egy, a Kaszásokhoz hasonló ősi faj is él itt, amivel Rydernek és legénységének komolyan meggyűlik a baja.
A Mass Effect: Andromeda a Frostbite 3 motort használja. Bár az akciónak domináns szerepe maradt - kiegészülve olyan új elemekkel, mint a jetpackos ugrás -, a bolygófelfedezés is nagy hangsúlyt kapott. Lényegi változás a Mass Effect 3-hoz képest, hogy újra lesz járművezetés. Visszatér a Mako, ám modernebb kivitelben, ráadásul a vezetésen is finomítottak - hogy ezúttal ne legyen vele gond, a Bioware emberei a Need for Speed fejlesztőitől kértek tanácsot.
Az új főhős, Ryder neme és arca szabadon variálható lesz, de fajt nem választhatunk - ahogy azt már megszokhattuk a sorozattól. Ryder és Shepard között lényeges különbség, hogy előbbi még nem hős, mint a parancsnok volt már a kezdet kezdetén, noha ő is N7-es. Rydernek még be kell járnia a hőssé válás útját.


Jelenlegi ára: 9 500 Ft
Az aukció vége: 2017-05-06 14:07 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése