2016. október 26., szerda

Hím NEM - Nő NEM, IGEN a potenciazavarok lekűzdésé - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

A könyv nem egyéb, mint a világ kapujának a kulcsa. Ha nincs más dolgod, olvass el mindent amit csak lehet.
Ez a könyv nem az, aminek látszik. Az itt leírtakról minden édesanyának, minden nagymamának tudnia kellene, 0-99 éves korig, de még utána is fontosak a benne megfogalmazottak. Hiszen hány és hány félresiklott életet, széthullott családot lehetett volna megmenteni, ha nagyobb figyelemmel és még nagyobb őszinteséggel fordultak volna a felé a kérdéskör felé is, amelyet nyugodtan nevezhetünk a modern kor népbetegségének, amit a sok-sok ízléstelen vagy akár még elviselhető színvonalú pornófilmek és az olvasmányok is, valamint az ehhez társuló divat és az a fajta liberális szemléletű életmód váltották ki, amelyekben ha magára hagyjuk a Férfit és a Nőt, akkor előbb-utóbb azt vesszük észre, hogy a sok ferde hajlamú és félrecsúszott személyiségszerkezetű egyének életmódja, szokásai fogják felváltani a jelenlegi alapvető emberi kapcsolatokat. Hogy ez ne következhessék be, hogy a kapuzárás minél későbbi időpontra tolódjék ki, hogy minél több egészséges szexuális beállítottságú fiatal felnőtt alapítson családot, ahol a szegénység, a megpróbáltatás, a munkanélküliség, a globális gondok, vagy sok más egyéni kudarc ellenére is minél több egymást megértő, egymást szerető és segítő házasPÁROK gyermekei népesíthessék be a Hazát, ahol már a születendő gyermekek olyan családmodellel találkozhassanak, amely nem torzítja el a lelküket.
Mert a család, és elsősorban is a nagy család az, amely nemzetünket, Kárpát-Hazánkat mindenkor megtartotta. S mai mammonimádó korszakunkban is ki lehet jelenteni, hogy a gyermek vállalása elsősorban nem az anyagiakon múlik. Ha két megértő, egymást szerető fiatal kerül össze, akkor a világ dolgai eltörpülnek az ő egészséges lelkületük me llett. Ahol a szexualitás is a helyén van! , oda nehezebben kopogtat be a lelki kiüresedés, a viszály, a tragédia. E gondolatok alapján fogalmaztam meg könyvemet, s remélem, lesz, akiknek segítségül szolgál.
Hiszen nagyanyáink még tudták, hogy mi a teendőjük azért, hogy se a férfi, se a nő ne mondjon NEM-et. Ők még ismerték azokat a praktikákat, amelyekkel mind a férfi teljesítőképességét, mind a nők libidóját akár életük végéig is meg tudták őrizni. Tudták, hogy milyen ételeket fogyasszanak, milyen „ bájitalok” szükségesek bizonyos időnként, milyen fűszereket keverjenek a mindennapi ételekbe.
S ismerték a helyes életmód minden csínját-bínját is, amelyet ügyesen alkalmazva öregkorukra is meg tudták őrizni a szerelmi vágyukat, s így nem egymást utáló, házsártos öregekként várták az elmúlást, hanem idős korukra is igyekeztek odafigyelni a másikra, hogy egymásnak minél több örömet és boldogságot adha ssanak még az élet alkonyán is. De ennél is fontosabb volt, hogy gyermekeiknek, unokáiknak példát adjanak a tartalmas, szép élet méltó befejezésére is.
                                            


Jelenlegi ára: 1 999 Ft
Az aukció vége: 2016-11-16 08:18 . Hím NEM - Nő NEM, IGEN a potenciazavarok lekűzdésé - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése