2016. május 27., péntek

auna BS-03S-WHOA, hangfal állványok, alumínium,... - Jelenlegi ára: 21 990 Ft


auna BS-03S-WHOA, hangfal állványok, alumínium, üveg, MDF, kábelcsatorna, ékek mellékelve
Termékkód: 10029131
Az auna BS-03S-WHOA hangfal állványok a minőségi anyagokat az elegáns formatervezéssel és a termék hagyományos tulajdonságaival ötvözik. Állványonkénti 10 kg-s teherbírásával és 20 x 20 cm-es felületével a hangfal állványok stabil alapot nyújtanak az elérhető hangfalak számára. A kb. 44 cm-es magasságban való elhelyezés olyan szintre emeli a hangfalat, amelynél az optimális akusztikai eredményeket éri el. A mellékelt éknek köszönhetően tovább optimalizálhatjuk a hangképet, felesleges vibrációk és rezonanciák nélkül. Az auna hangfal állványok minőségi anyagai - a színezett biztonsági üveg és a szögletes központi oszlop alumíniumból - tökéletesen illeszkednek a modern berendezésekhez. A rend megerősítése és megtartása érdekében a hangfal állványok rejtett k�! �belvezetés lehetőségét kínálják. A beépített kábelcsatornát MDF takarja, tölgyfa kivitelezéssel. Kérjük, tartsa szem előtt, hogy az állványokat összeszerelésre készen küldjük.
Fő jellemzők:
Hangfal állványok elegáns dizájnnal, max. 10 kg teherbírással Forgatható felület 20 x 20 cm-es edzett üvegből Szögletes központi oszlop alumíniumból, praktikus kábelvezetéssel ék készlet mellékelve az optimális akusztikáért, esetleg az elkülönítésért Műszaki paraméterek:
Minőségi anyagok Rendkívül strapabíró Biztonságos elhelyezés a nagy tárolófelületnek köszönhetően Anyag vastagsága - felület: kb. 0, 7mm Vastagsága - földszinti deszka: kb. 0, 9 mm Anyag: edzett üveg, alumínium, MDF - fehér (tölgyfa hatás) Nagyon egyszerű szerelés - szerelési útmutató és a szereléshez szükséges eszközök a csomag részei Küldemény tartalma:
1 x szerelés! re kész készlet 1 x képes szerelési útmutató Kérjü! k, tartsa szem előtt, hogy a terméket használati útmutató nélkül küldjük. Termék méretei:
25 x 44-46 x 25 cm (szélesség x magasság x mélység) Tömeg: kb. 2, 3 kg (állványonként)
Képek:


Jelenlegi ára: 21 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 . auna BS-03S-WHOA, hangfal állványok, alumínium,... - Jelenlegi ára: 21 990 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése