2016. február 26., péntek

EZÜST 1 KORONA 1915 KB 1FORINT NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK AZ EDDIGI VÁSÁRLSOKAT, CSERÉKET ÉS AKIKTŐL ÉN VÁSÁROLHATTAM! MINDENKINEK SIKEREKBEN GAZDAG ÉVET ÉS GYŰJTÉST KÍVÁNOK!
Az aukcióimban szereplő érmék, mind a saját gyűjteményem részét képezik. Melyet 15 évnyi gyűjtést követően,  részben felszámolok.  
A terméket Személyesen átveheti:
Hétfőn és Szerdán napközben 15. 00óra-20. 00óra között a 3. kerületben az EuroCenternél (1-es, 19-es és 17-es villamos végállomásánál, a Bécsi úton). Erről kérem kizárólag e-mailben kérjen részletesebb tájékoztatást (pontos időpont, pontos helyszín).
Továbbá:
Minden kedden (14. 00-17. 00) és szombaton (9. 00-11. 30) a Magyar Érmegyűjtő Egyesületének összejövetelének helyszinén.
Kérem tárgynap előtt 1 nappal fixáljuk az időpontokat EMAILBEN!
Amennyiben személyesen nem alkalmas önnek, a vásárolt terméket el tudom juttatni Önhöz postai út! on is. Ebben az esetben előre utalást követően tudok postázni. Posta költség (ajánlott, elsőbbségi) FIXEN  450 Ft. Amennyiben igényel egyéb biztosítást, vagy különleges postázási módot (pl. futár szolgálat) a posta költség ezzel arányosan nőhet.  
KÉREM MAXIMUM 6 MUNKANAPON BELÜL RENDEZZÜK AZ ADÁSVÉTELT!  
Amennyiben nem jelentkezik a 11. Napon értékelést adok! vagy ilyet vagy olyat.  
AKINEK EZEN FELTÉTELEK NEM FELELNEK MEG AZ NE LICITÁLJON!  
LICITET NEM TÖRLÖK! HA NEM TISZTA VALAMI KÉRDEZZEN! AMENNYIBEN MÉGIS TÖRLÖK ÚGY AZZAL EGYÜTT AUTOMATIKUSAN KI TILTOM A FELHASZNÁLÓT A JÖVŐBENI AUKCIÓIMTÓL!
Köszönöm hogy megtisztelt a figyelmével és végig olvasta a fentebb található szöveget. Árveréseimnél törekszem a minőségre továbbá hogy mindkettőnk számára korrekt üzletet kössünk és ÖN elégedetten távozzon. Fontos számomra hogy a cserepartnereim boldogok legyen! ek és örüljenek az új darabjaiknak! Remélem hogy megtisz! telt a bizalmával és a jövőben sikeres üzletet kötünk!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-03-06 19:50 . EZÜST 1 KORONA 1915 KB 1FORINT NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése