2015. november 28., szombat

GoPro Hero4 Black Adventure akciókamera - 1 Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 96 000 Ft


GoPro Hero4 Black Adventure akciókamera
A LEGFEJLETTEBB GOPRO VALAHA!
Bemutatjuk a HERO4 Black kamerát, a legfejlettebb GoPro-t valaha! A fejlesztett képminőség, a 2x erősebb processzor és a szintén 2x gyorsabb videó képsebesség - a HERO4 Black-t - az Emmy® díjasok világába emeli. Elképesztően magas felbontású 4K30 és 2. 7K50-s videók, illetve a könnyen lassítható 1080p120-s videó segíti a lenyűgöző felvételek készítésében. Az új Protune™ móddal, mind a videók és a fotóknál, lehetővé teszi a manuális Szín, ISO és expozíció és fehéregyensúly beállításokat. 40m-ig vízálló, 12MP-es fotó akár 30 kép/másodperces elképesztő sebességgel, lenyűgöző videó módok, fejlesztett hangfelvétel - ezek teszik a HERO4 Black kamerát a kiemelkedő élet-megörökítő megoldásá!  
2X GYORSABB TELJESíTMéNY
A 2x gyorsabb processzorral, 2x gyorsabb képkockasbességge és ! a mégszebb képminőséggel rendelkezik mint elődeik. A HERO4 Black elhozza az élesebb, gazdagabb és még részletesebb felvételeket. Kombinálva vannak a legújabb erőteljes funkciók és technológiák - és fejlesztések a hangra, használhatóságra, vezeték nélküli kapcsolatokon és még több - ezzel a HERO4 Black a legfejlettebb, legjobban teljesítő GoPro valaha.  
4K30. 4X-es felbontás az 1080P-től.
4K30, 2. 7K50, 1080p120— A HERO4 Black az első kategóriájában, kiemelkedő felbontásával és kép sebességével teszi lehetővé a felvételeket amiktől nyitva marad a néző szája. Az egykor csak a nagy robosztus és drága kameráktól elérhető teljesítmények, ma már a HERO4 Black-nek ultimátuma egy egészen kicsi csomagolásban. Tű éles képek, lágy lassítások, mozi minőségben. Ez a HERO4 Black
GYORS, ERŐTELJES FéNYKéPEZéS 
A 12 MP-es Burst fotómóddal akár 30 FPS-el is fotózhat, ! a HERO4 Black segít elkapni azokat a pillanatokat amiről ne! m szeretne lemaradni. Készítsen szimpla képeket, vagy válassza a Time Lapse módot, hogy automatikusan készítsen képeket a válaszható intervallumok között, 0. 5-től 60 mp-ig - nagyszerű a felszereléshez rögzített felvételekhez amikor a nyomógomb nincs elérhető távolságban.
úJ BEáLLíTáSOK SöTéTEDéS UTáNRA
örökítsd meg az esti égboltot egy egészen új módon! Az új "Night Photo" (éjjeli Fotó) és "Night Lapse" (éjjeli Time-Lapse) módok különböző expozíciós beállításokat kínálnak, egészen 30 másodperces expozíciós ideig, mind fotó vagy time-lapse módban. Legyen szó a tejútról vagy a tábortűz melletti képről, a Night Photo és a Night Lapse mindig ott lesz a sötétebb időkben!
IRáNYíTSD, NéZD éS OSZD MEG A BEéPíTETT WI-FI + BLUETOOTH SEGíTSéGéVEL
A HERO4 Black funkciói közé tartozik a beépített Wi-Fi és Bluetooth®, aminek segítségével csatlakozhat a GoPro Ap! p-hez, a Smart Remote2-höz stb. A GoPro App segítségével élőben követheti a kamera képét, teljes irányítást nyerve a funkciók és beállítások, előnézet vagy visszajátszás fölött, plusz meg is oszthatja email-en, sms-en vagy valamelyik közösségi médián. A Smart Remote segít kontrollálni egyszerre több GoPro kamerát 180 méteres körzetben.
JELöLD MEG A LEGJOBB PILLANATOKAT.
A HiLight Tag (Megjelölés) egy új funkció a HERO4 kamerákban ami lehetővé teszi, hogy megjelölhesd a legjobb pillanatokat felvételed közben, hogy azt visszanézéskor könnyen megtaláld a GoPro App-ben vagy a GoPro Studio szoftverben. Csak egy gombnyomás a kamerán vagy a Smart Távirányítón vagy a GoPro App-ben.
AUTó LOW LIGHT FUNKCIó
Hagyd a kamerát a felvételről gondoskodni. Az Auto Low Light magától váltva a képkockák késítésének sebességét, így elérve a legjobb minőséget a sötét helyzetekben és leh! etővé téve a gyors mozgást a különböző fényviszonyok között,! a kamera átállítás nélkül.
A QuikCapture KéNYELME
Légy kész a tökéletes felvételre egy pillanat alatt! A QuikCapture mód a kamerádat egy egy-gombos kamerává változtatja, lehetővé téve, hogy egy gomb megnyomásával bekapcsoljuk és a felvételt el is indítsuk. Egy gomb lenyomásával már készül is a videó, a gomb 2 másodpercig történő nyomva tartásával pedig Time-Lapse sorozatot indítunk. Már nem kell többé félni attól, hogy kihagyod a megfelelő pillanatot.
PROFESSZIONáLIS AUDIO RöGZíTéS
Bemutatunk egy új és erőteljes hangrendszert, a HERO4 Black a lehető legtisztább, hi-fi hangot rögzíti. élvonalbeli mikrofonja közel megduplázza az eddigi dinamikát, miközben a kategóriája legjobb audio algoritmusai biztosítják, hogy a felvételed simább és még természetesebb legyen mint valaha. Plusz, az új integrált ADC-vel (analog-to-digital konvertáló) a HERO4 Black kompatibilisebb le! tt az alacsony érzékelésű külső mikrofonokkal, ezáltal sokkal elragadóbb sztereó hatást és teljesítményt produkálva akár hangokat, egy akusztikus fellépést vagy egy élő show-t rögzítünk.
Protune™ MáR VIDEóRA és FOTóRA IS
A Protune kinyitja a kamera lelkét, lehetővé téve annak a maximális kihasználását, hogy annak a professzionális beállításaihoz nyúlhatunk. A ProTune minimális tömörítésű, mozis nyersanyagot ereményez, amit a professzionális utómunkálatok során kihasználhatunk. Légy kreatív a feltárulkozó Szín, ISO, Fehéregyensúly, élesség és expozíciós beállításokkal - élvezd a GoPro kamerák által eddig legnagyobb szabadságot adó HERO4 manuális beállításait.
Fejlesztett KAMERA IRáNYíTáS
A HERO4 Black-en található egy új gomb, ami elősegíti a könnyed navigációt a kamera beállításokban. A leegyszerűsített menü és navigáció, gyerekjátékká! teszi a beállítások elsajátítását.
GoPRO APP és SZOFTVER!
Növeld a GoPro élményed az ingyenes GoPro App vagy GoPro Studio alkalmazásokkal. A GoPro App lehetővé teszi, hogy a kamerádat távolról irányíthasd telefonról vagy tabletről, illetve a készített anyagokat egyből megis oszthatod a világgal. A GoPro Studió lehetővé teszi a felvételeid egyszerű rendezését, konvertálását, válogatását illetve hogy GoPro stílusú videókat vágj azon.
Csomagban:  HERO4 Black Camera, Alap Ház/Tok (40m-ig vízálló), úJratölthető Akkumlátor, ívelt ragasztós rögzítő, Sík ragasztós rögzítő, Quick Release Csatt, 3-Way Pivot Arm (Rögzítő eszköz) USB Kábel
Képfelbontás:  12MP
Protune Mód:  új verzió!
Tok:  40m-ig vízálló
Videó Felbontás:  4K30, 2. 7K50, 1080p120
Wi-Fi Távirányító Nincs
Wi-Fi:  Van
Eredeti ár: 126. 999 Ft

Jelenlegi ára: 96 000 Ft
Az aukció vége: 2015-11-28 18:53 . GoPro Hero4 Black Adventure akciókamera - 1 Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 96 000 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése